Degar i sängen

2013-12-04-1631_529f4a84e087c31297a8d5f1

Degar i sängen som rubriken lyder.. Är väldigt trött och seg idag pga att jag sov bara 4-5timmar inatt för att vända tillbaka på dygnet då jag ska upp ”tidigt” imorgon för en gruppaudition för jobb på Gröna Lund!
13:30 ska jag vara vid Gröna Lund då allt börjar hoppas allt går bra!
Är väl inte direkt nervös inför själva grejen men är lite nyfiken på vad vi ska göra för något osv..
Idag så blir det nog en väldigt lugn dag för mig pga av tröttheten och finner ingen ork att göra något, så istället blir det en skön dag hemma med film och godis typ? eller ja vem vet får väl ändå se vad jag gör idag kanske sticker iväg och träffar Ellen om hon nu orkar, hon kommer nämligen hem från Bali idag! Hela 2veckor var hon i paradiset och hade det skönt och avensjuk har jag varit som fan! Hon har haft sol och bad varje dag och jag har haft snö/regn och allt dåligt haha…

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.