Modebloggare?

maaaap

Kallar jag mig själv som modebloggare? Nej det gör jag inte såklart tycker jag att kläder är roligt och visst bloggen handlar mest om kläder och vad jag har på mig men jag är ingen modebloggare för det, Jag lägger ut bilder på min stil och vad jag har på mig! Mode för mig är en blandning mellan trender och sin egna stil som man kombinerar och då skapar man sin egna stil. Som ni ser ovan så har jag en väldigt blandad stil som kan både va stilrent och även åt det mer hardcore hållet när det gäller mönstret. Jag är en periodare jag kanske går i mönstrade skjortor, tröjor och annat i en månad och sen kör på plagg som är enfärgade nästa månad och det är det jag tycker är kul när det gäller kläder, det finns så mycket valmöjligheter att välja mellan och 100olika stilar/trender som man dras till. Jag dras ju till mönstrade plagg och som ni får se mycket av ljust nu och det hoppas jag att ni gillar. Jag har inte riktigt kommit igång med hela outfit bilderna osv pga att vädret inte har varit det bästa. Ni bloggläsare kommer få följa mig genom det här och min stil som ni kanske hatar eller älskar vad vet jag? Men iaf jag har inte någon stilikon eller nåt sånt jag hittar inspiration lite vart som helst.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.