H a n g o v e r

Hej allihopa, är så sjukt död idag pga av festandet igår/idag kom hem runt halv 10 eller något på morgonen och sov typ tills nu. Idag så blir det att ta det lugnt och bara chilla hemma eller något. Blev verkligen en hård kväll ut igår trodde faktiskt att jag skulle ta det lugnt men men så blev det inte haha.. Jag tänkte att vi skulle dra hem efter klubben stängde men istället drog vi på efterfest och var på efterfesten till typ 9 då vi åkte hem och det var alldeles ljust ute haha. Det var svinkallt igår kväll frös nästan fingrarna av mig.. Vinter är påväg och jag ser inte fram emot det med all snö och kylan fyfan.. Jag har alltid hatat vintern för jag hatar kylan, jag trivs verkligen inte när det är kallt..IMG_1400

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.