Outfits genom månaderna

saf

Fan vad länge sen de här bilderna är tagna ifrån! De 2 första är från början av våren och de andra är någonstans mot slutet. Tiden har verkligen gått snabbt, Känns som om det igår jag och Rebecka var ute och fota.. Kommer ihåg att jag nästan bara använde ljusa jeans på den tiden, Jag älskade mina ljusa jeans från JC som är jätte bekväma känns nästan som att ha mjukisbyxor på sig. Just nu känns det som om jag bara använder mörka/gråa jeans men det måste säkert också bero på vädret och årstiden. Som ni har märkt så använder jag nästan bara Converse för det är så jävla bekvämt och jag är verkligen en Conversekille som kan ha det till allt. Balen i 9an så hade jag kostym och USA converse lixom haha. Men nu till vintern måste jag hitta ett par riktigt snygga boots typ, så jakten på nya skor börjar snart!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.