Halloween

Snart börjar halloween närma sig och jag kan knappt vänta! Halloween är en av mina favorit högtider för då får man klä ut sig och spöka till det lite! Nu är jag 18år och blir förmodligen att klä ut sig till något och dra ut och klubba! Kommer inte klä ut mig speciellt läskigt haha, det ska mer vara snyggt att typ super skrämande tycker jag nu när man ska ut och klubba och är lite äldre. Jag har beställt linser nu och ska iväg till Buttericks om 2veckor och köpa lite halloweensmink! Ni får inte veta vad jag ska vara än så det blir en riktigt överraskning! Jag kommer se så cool ut eller inte direkt cool men snygg hoppas jag^^ Tror att den här halloween kommer bli jävligt roligt, jag vet ännu inte vilken klubb jag ska till så det får jag även kolla ut lite senare.

vampyr 302176_292361454117004_1806812067_n

Första bilden är tagen för 1år sedan och andra 2 år sedan haha.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.