Wake me up

Hej allihopa! Har inte haft orken att blogga pga att jag har varit sjukt och haft fullt upp… Så ska jag berätta lite om min vecka: Jag har tyvärr inte varit i skolan denna vecka pga att jag har varit sjukt som sagt.. Men iaf denna vecka har jag varit hos läkaren och tandläkaren lagade ett hål som jag hade^^ Första gången jag lagade en tand i mitt liv :O Har alltid skött mina tänder. Sen så har jag även varit på tvinspelning av café bärs där jag var statist, roligt va! Sen igår så drog jag ut och drack lite med några som var super trevligt! Kom hem runt 2-3 igår om jag minns rätt, somnade direkt när jag la mig i sängen!

Så vad är dagensplaner? Hmm… Jag ska kanske dra ut ikv igen senare men just nu är jag upptagen så vi får se om jag har orken till de. Vi får se vad dagen tar mig!

IMG_2012 IMG_2021

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.